آخرین قوانین مهاجرت به کانادا ۲۰۱۹

دولت کانادا در آخرین قوانین مهاجرت به کانادا ۲۰۱۹ تغییرات بسیاری را اعلام کرده است. این تغییرات میتواند تاثیر زیادی بر پرونده داوطلبان در سال ۲۰۱۹ داشته باشد.

قبل از هر نوع اقدامی جهت مهاجرت به کانادا میبایست تمامی قوانین را به دقت مورد مطالعه قرار دهید. برای ویزای PR میبایست قوانین اقامت دائم کانادا را کاملا بدانید.

برخی از آخرین قوانین مهاجرت به کانادا ۲۰۱۹

  • برنامه ویزای Multi شامل تغییراتی شده است :

قوانین ویزای Multi در سال ۲۰۱۸ تا سال ۲۰۲۱ تعیین شد. طبق تغییرات اعمال شده ، تا سال ۲۰۲۱ دولت کانادا در حدود ۱ میلیون مهاجر جهت اقامت دائم میپذیرد.

به علاوه ، میزان مهاجرت تا سال ۲۰۲۱ بهمیزان ۳۵۰۰۰۰ نفر در سال افزایش خواهد یافت.

  • سن فرزندان تحت حمایت به زیر ۲۲ افزایش یافت :

اداره مهاجرت و اقامت کانادا سن فرزند تحت پوشش را از ۱۹ سال به ۲۲ سال افزایش داد. بنابراین در فرم درخواست میتوانید اسامی فرزندان خود تا ۲۲ سال را نیز وارد کنید.

  • قانون اقامت دائم شرطی برداشته شد :

دولت کانادا قانون مشروط بودن اقامت دائم به داشتن اقوام درجه یک برای حمایت فرد را برداشت. طبق این قانون فرد میبایست پس از مهاجرت ۲ سال با نامزد یا پارتنر خود زندگی میکرد. این قانون برداشته شد.

آخرین قوانین مهاجرت به کانادا ۲۰۱۹

تغییرات در درخواست ویزای فدرال ۲۰۱۹

  • دولت کانادا تغییراتی در قوانین فدرال ایجاد کرده است:
  1. زبان فرانسه در کنار زبان انگلیسی ، زبان رسمی کشور کانادا به حساب می آید. در حال حاضر داوطلبانی که دارای سطح زبان فرانسه خوبی میباشند، تا ۳۰ امتیاز بیشتر به پرونده شان اضافه میشود.
  2. اگر داوطلب مورد نظر دارای خواهر / برادری در کانادا باشد از ۱۵ امتیاز نیز برخوردار میشود.
  3. امروزه بازکردن حساب بانکی در کانادا اجباری نیست و امری داوطلبانه میباشد.

در ادامه به ارایه معیارهایی امتیاز های ویزای کانادا میپردازیم:

  • سن
  • فاکتور تحصیل
  • توانایی زبان
  • تجربیات شغلی
  • فاکتور داشتن نامزد یا پارتنر قانونی
  1. فاکتور سن :
  • بالاترین امتیاز به گروه سنی ۱۸ تا ۳۵ سال تعلق میگیرد.
  • گرچه شما بعد از ۳۵ سالگی نیز میتوانید ویزای PR دریافت کنید، امتیاز کمتری بعد از ۳۵ سالگی به افراد تعلق میگیرد.

۲. فاکتور تحصیل :

  • دارای بودن سطوح مختلف تحصیلی میتواند امتیاز شما را به شکل قابل توجهای ارتقا دهد.

۳. توانایی زبان :

  • یکی از بارز ترین امتیازات ، امتیاز زبان میباشد.
  • شما میتوانید در آزمونی همانند آیلتس برای نشان دادن سطح زبانی خود شرکت کنید.
  • برای بدست آوردن بالاترین امتیاز در سطح زبانی دارا بودن نمره CLB در رتبه ۸ و یا بالاتر برای شما بسیار مناسب است.

۴. تجربیات شغلی :

  • اگر عجله ندارید ، میتوانید در حدود یکسال به تجربیات شغلی خود اضافه کنید.
  • دارا بودن سابقه شغلی ۳ سال و یا بیش از آن میتواند امتیاز خوبی را برای شما رقم بزند.

۵. فاکتور داشتن نامزد یا پارتنر قانونی :

  • داشتن این فاکتور میتواند امتیاز خوبی برای شما داشته باشد.

امیدواریم در این بخش آخرین قوانین مهاجرت به کانادا ۲۰۱۹ برای شما مفید بوده باشد.