نکات آزمون Reading (خواندن) آزمون آیلتس

چگونه زمان را مدیریت کنیم ؟

مدیریت کردن زمان یکی از بزرگترین نگرانی های زبان آموزان در آزمون آیلتس است.
قسمت خواندن آزمون آیلتس از شما میخواهد تا سه متن را بخوانید و به ۴۰ سوال پاسخ دهید. شما ۶۰ دقیقه برای پاسخ به سوالات زمان دارید و میتوانید در آرامش کار خود را انجام دهید. اما چقدر زمان برای خواندن متنها لازم دارید و چقدر زمان برای پاسخ دادن به سوالها ؟
تمام نکاتی که در این مطلب برای شما جمع آوری کردیم به شما کمک میکند تا بهترین استفاده خود را از زمان ببرید. شما باید با برخی از این نکات آشنایی داشته باشید, به ویژه روزنامه واری خواندن(نکته ی سوم), برخی دیگر از آنها تکنیک های جدیدی هستند که شما تا به حال به آن فکر هم نکردید.
این نکات تاثیرگذارترین استراتژی هایی هستند که با دانستن و راعایت کردن آن به راحتی میتوانید متن را پشت سر بگذرانید و به تمام سوالات آزمون خواندن آیلتس پاسخ دهید. این نکات را در آزمون بعدی خود امتحان کنید.

نکته اول در آزمون خواندن آیلتس : اول نگاهی به سوال بیندازید.
هنگامی که میخوانید, مغز شما به سختی کار میکند تا تصویری از آنچه که میخوانید در ذهن شما به وجود آورد. شما میتوانید قبل از آزمون با نگاه کردن سریعی به سوالات, ذهن خود را از این دردسر نجات دهید. سوالات, گزیده ی محتوای خارجی و جزئی متن است و از آنجایی که با توجه به سوالات, شما میدانید انتظار چه اطلاعاتی را باید داشته باشید, به شما این فرصت را میدهد تا سریعتر متن را بخوانید و پاسخ سوالات را از متن دریابید.
بنابراین هیچ وقت بدون خواندن متن, وسوسه نشوید که اول پاسخ سوالات را بدهید.

نکته دوم در آزمون خواندن آیلتس: اول مقدمه را بخوانید, سپس نتیجه گیری و در آخر ظاهر …
بعد از اینکه نگاهی به سوالات انداختید, میتوانید خواندن خود متن را آغاز کنید. پیشنهاد میکنم که بیشتر از پنج دقیقه زمان برای این قسمت صرف نکنید. زیرا همانگونه که در پست های قبلی گفته شده, متن ها به مراتب سخت تر خواهند شد, بنابراین با صرف کردن زمان زیادی برای متن اول, زمان کافی برای متنهای بعدی نخواهید داشت . در اینجا سوالی پیش می اید که بهترین راه برای مقابله با متن در آزمون خواندن چیست؟ پیشنهاد میکنم که اول مقمه را بخوانید و ظاهر متن کلی را بعد از خواندن نتیجه گیری بگذارید. اینجا باید نگاهی به همان نکته ی اول کرد. وقتی میدانید متن کلی در چه مورد است و یا تا کجا پیش میرود, خواندن ظاهری متن آسانترین کار است اما تا زمانی که شما هم مقدمه و هم نتیجه گیری را خواندید, خواندن کلی و یا ظاهری متن ضرورتی ندارد.

نکته سوم در آزمون خواندن آیلتس: تک تک جملات را نخوانید.
هدف کلی این نکته در آزمون خواندن آیلتس تمامأ راجب, به طور اجمالی خواندن متن است. به طور اجمالی خواندن, زمانی است که شما یک متن را به سرعت و روزنامه واری میخوانید تا موضوع کلی ارائه شده در متن را دریابید. تکنیک های خواندن چیست ؟ یکی از این تکنیک ها, این است که شما یک دور متن را از نگاه و نظر خود بگذرانید, بدون اینکه با خواندن کلمه ای ناشناخته متوقف شوید و به عقب برگردید. تکنیک بعدی این است که به دنبال هدف و ایده های اصلی متن بگردید, که معمولا در اوایل هر پاراگراف جدید قرار دارند. زمانی که این ایده های اصلی را پیدا کردید, لازم نیست که دیگر جملات حمایت کننده ی بعد از آن را هم بخوانید. با یک نگاه کوچک به جمله ی آخر هم, میتواند به شما کمک کند و صحیح بودن ایده ی پیدا شده را تایید کند.

نکته چهارم در آزمون خواندن آیلتس: زیر اطلاعات ویژه و خاص خط بکشید.
نکته ی بعدی مربوط به بررسی کردن کلی متن است, این چیزی است که میتوانید در هنگام خواندن و قبل از پاسخ دادن به سوالات انجام دهید. اگر با اسم شخصی خاص و یا یک مکان و سازمان خاص رو به رو شدید زیر آنها را خط بکشید. این کار به این خاطر است که مطمئنا نام این اشخاص یا مکان ها در سوالات آورده شده . اگر این کار را انجام ندهید بعد از خواندن سوالات مجبور به جستجوی این اطلاعات در متن خواهید شد. شما با پیروی از این نکته و خط کشیدن در زیر اطلاعات ویژه ی متن, چند وظیفه رو یکجا انجام داده اید و برای خودتان زمان بیشتری خریده اید. کلمات دیگری که به این اندازه اهمیتی ندارند ممکن است در سوالات توضیح داده شده باشد, بنابراین خود را درگیر اطلاعات اضافی نکنید.

نکته پنجم در آزمون خواندن آیلتس: برای هر سوال بیشتر از پنج دقیقه زمان نگذارید.
این نکته ی آخر در آزمون خواندن آیلتس مشابه نکته ای در قسمت گوش کردن است. در هر دو قسمت, با دادن پاسخ صحیح به ۳۰ سوال از چهل سوال کلی آن میتوانید نمره ی ۷, که نمره ی خوبی است به دست آورید. شما باید زمان خود را به صورتی تاثیرگذار مدیریت کنید و تلاش خود را بکنید تا به چهل سوال, که پاسخ سی تای آنها برای شما راحت تر است بدهید. مسلما شما نمیخواهید که دقایقی را صرف سوال دشواری بکنید که شاید تنها تفاوت آن بین نمره ی ۸.۵ و یا ۹ باشد. مطمئن شوید که بیشتر از یک دقیقه از زمان خود را برای هر سوال به هدر ندهید. زیرا همیشه میتوانید به عقب برگردید و بر روی سوالات سخت تر تمرکز کنید.

به این برگه امتیاز دهید.

امکان ارسال نظر وجود ندارد!